Ga naar de inhoud

Goed nieuws!

Om te beginnen willen we iedereen die ons zó gesteund heeft met lieve berichten en financiële bijdragen nogmaals heel hartelijk bedanken.
 
Vanmorgen bevestigde de zorgverzekeraar van Esmée dat ze in ieder geval een deel van de operatie van Esmée gaan vergoeden. We hebben vorige week in afwachting van deze brief de crowdfunding al stopgezet, maar nu is deze bijdrage van de verzekeraar ook schriftelijk bevestigd waarmee er een last van onze schouders afvalt. Met deze toezegging op zak en alles wat iedereen zo gul heeft gegeven voor Esmée hebben we er vertrouwen in dat alle kosten kunnen worden voldaan.
 
Op dit moment is er veel contact met het team van dr Gilete om te kijken wat er allemaal nodig is voor de operatie. Daarbij kijken we ook hoe Esmée naar Spanje moet reizen. In een eerder stadium gaf dr. Gilete al aan dat Esmée geen onverwachte bewegingen meer moet maken omdat dat een mogelijk risico is voor de aorta (waar het puntje van de schroef in zit). Vanwege dat risico en de extreme pijn kijken wij nu naar de mogelijkheden van een ambulance(vlucht) om naar Barcelona te reizen.
 
Ook al is er op dit moment nog veel onzeker en onduidelijk, hebben wij er vertrouwen in dat wij, mede dankzij uw giften, de financiering van de operatie en reiskosten rond gaan krijgen. Daardoor kunnen we ons nu gaan concentreren op de operatie zelf.
 
Nogmaals heel hartelijk dank voor al uw steun!