Ga naar de inhoud

We zullen dat varkentje eens even wassen!

Na wekenlange voorbereiden, een succesvolle crowdfunding en veel contact met artsen, ambulance bedrijven, verzekeringen en meer vertrekken we vanavond om 21:00 per ambulance naar Spanje. Het huis laten we achter in veilige handen.

Gisteren ontvingen we een mail met de planning van alle pre operatieve onderzoeken en gesprekken. Ik moet zeggen dat de moed mij even in de schoenen zonk. Maar goed, ik kan toch niet lopen op die schoenen en dus heb ik de moed weer bij elkaar geraapt. We gaan het varkentje wassen.

Volgende week bestaat dus uit een hoop afspraken. Gelukkig volgt er een rustig weekend, om maandagmiddag 18 maart de eerste en meest risicovolle operatie te ondergaan. Daarna krijg ik een aantal dagen om een beetje bij te komen van de eerste ronde voordat vrijdag 22 maart de tweede operatie volgt.

Eerst de reis maar eens. Gelukkig krijg ik onderweg pijnstilling. Dat zou het iets dragelijker moeten maken. We missen de finale van Wie is de Mol nu alleen wel. En dat is pas écht vervelend!