Ga naar de inhoud

Update

Intussen zijn we een aantal dagen verder. Nadat we maandag een dag kregen om te herstellen, was het dinsdag tijd voor de eerste afspraken. Onder anderen een onderzoek waar de zenuwgeleiding wordt beoordeeld. Dat gaat gepaard met aardig wat naalden en elektriciteit. Het is niet mijn favoriete onderzoek.

Woensdag mochten we ons melden in Teknon voor de rest van alle pre operatieve onderzoeken en daarna een gesprek met dr Gilete. Het was een lang en ingewikkeld gesprek. Hoewel de aandacht de afgelopen tijd veelvuldig is gegaan naar de schroef in mijn aorta, is dat eigenlijk het ‘simpelste’ probleem. De problemen en losse schroeven onderin mijn rug zijn veel complexer. Gelukkig heeft dr Gilete verschillende opties en plannen gemaakt. Voor mij is het het belangrijkste dat de pijn op wordt gelost. Dit zal ik ook blijven benadrukken.

Er volgen nog een aantal gesprekken voordat maandagmiddag de eerste operatie wordt uitgevoerd. Ze gaan dan een stent plaatsen in mijn aorta en een ingreep doen via mijn buik naar mijn wervelkolom. Dit zijn de meest risicovolle operaties.
Vrijdag de 22e gaan we dan het ingewikkelde deel doen onderin mijn rug.

Let’s go!